Herències i llegats

Una col·laboració més enllà de la teva vida

Deixar el teu llegat a una entitat en què confies i per un projecte en què creus és una forma de concretar la teva solidaritat.

Què es pot llegar?

El llegat consisteix en una quantitat de diners, béns propis, joies o en un percentatge sobre el valor total del patrimoni. La teva herència o el teu llegat farà possible noves oportunitats justes i dignes per a persones en situació de risc d’exclusió social

Contacta amb nosaltres

Vull rebre informació personalitzada i sense compromís sobre el llegat solidari.

INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES: En compliment del deure informar als interessats de les circumstàncies i condicions del tractament de les seves dades i dels drets que li assisteixen, posem a la seva disposició la següent informació. INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES RESPONSABLE DEL TRACTAMENT. Responsable: Fundació Privada Ared. C.I.F.: G62728183 Dir. Postal: C/ Zamora 103-105 Bj, 08018, Barcelona FINALITAT. Gestionar la seva consulta/petició i donar una resposta a la mateixa. LEGITIMACIÓ. El seu consentiment. DESTINATARIS. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en els quals existeixi una obligació legal o comunicació necessària per donar contestació a la seva consulta. DRETS. Pot exercir els seus Drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir les dades davant el responsable del tractament; a més d'acudir a l'autoritat de control competent (AEPD). INFORMACIÓ ADICIONAL. Pot consultar la informació addicional sobre el tractament de les seves dades personals aquí.

TENS DUBTES? ET TRUQUEM!

Fes clic aquí i aviat ens posarem en contacte amb tu