Avís legal

AVÍS LEGAL DE WEB http://www.fundacioared.org

El present Avís Legal regula les condicions d’ús del lloc web WEB http://www.fundacioared.org. La navegació pel mateix atribueix la condició d’usuari del mateix i implica l’acceptació plena i sense reserves de totes i cadascuna de les directrius reflectides en aquest text, que pot patir modificacions o actualitzacions.

L’usuari s’obliga a fer un ús correcte del lloc web d’acord amb les disposicions legals i la bona fe, responent davant FUNDACIO PRIVADA ARED o davant de tercers pels danys o perjudicis que pogués causar l’incompliment d’aquesta obligació.

Accés i utilització
Aquest lloc web http://www.fundacioared.org i els seus serveis són d’accés lliure i gratuït si bé hi ha alguns dels serivicios i productes oferts en ell que requereixen la prèvia complimentació de formularis o el registre com a usuari. Aquest registre confereix a l’usuari un nom i una clau d’accés que serà única, personal i intransferible. L’usuari haurà de vetllar per la confidencialitat de la seva contrasenya, podent sol · licitar una nova en cas que no la recordi o l’hagi extraviat. L’usuari serà l’únic responsable de les actuacions realitzades sota el seu nom i contrasenya d’accés.

El tractament de les dades personals d’aquests formularis així com la veracitat o exactitud dels mateixos es regula en la Política de Privacitat.
L’usuari es compromet expressament a fer un ús adequat del lloc web i dels seus continguts, ia evitar en tot moment la utilització dels mateixos per difondre continguts il · lícits, realitzar actuacions susceptibles d’alterar, interrompre o generar errors o danys en els documents electrònics, dades o sistemes físics i lògics de FUNDACIO PRIVADA ARED o de terceres persones, així com obstaculitzar l’accés d’altres usuaris al lloc web i als seus serveis mitjançant el consum massiu dels recursos informàtics a través dels quals FUNDACIO PRIVADA ARED presta els seus serveis.

Igualment l’usuari es compromet a no utilitzar el lloc web ni els seus continguts per intentar accedir als comptes d’altres usuaris oa àrees restringides d’accés. Tampoc podran els usuaris suplantar la identitat d’altres, de les administracions o entitats públiques o de tercers.

Dades d’identificació del titular
En atenció al deure d’informació previst en l’art. 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis
de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, es manifesta el següent:

Empresa titular d’aquesta pàgina web: FUNDACIO PRIVADA ARED
Domicili: Carrer ZAMORA 103-105 BJ – 08018 – BARCELONA – BARCELONA
C.I.F.: G62728183
Dades registrals: Registre
Dades de contacte: Tel: 933513865 – Fax: 934851507 – Mail: ared@fundacioared.org

Drets de propietat sobre el lloc web
Tots els drets de propietat industrial i intel · lectual del lloc web WEB http://www.fundacioared.org, així com dels elements continguts en la mateixa (vegeu, entre d’altres, imatges, textos, àudio, vídeo o programari) corresponen a FUNDACIO PRIVADA ARED. L’Usuari podrà visualitzar tals elements i fins i tot imprimir-los, copiar-los i emmagatzemar-los al disc dur del seu ordinador o en qualsevol altre suport físic sempre que sigui, única i exclusivament, per al seu ús personal i privat, quedant, per tant, completament prohibida la seva utilització amb fins comercials, la seva distribució, així com la seva modificació, alteració o decompilación. La utilització d’aquells elements per aquests fins precisarà l’autorització expressa del titular d’aquest lloc web.

Tant el nom de domini http://www.fundacioared.org, així com la marca, logotip i denominació comercial “FUNDACIO PRIVADA ARED” figuren registrades a nom de FUNDACIÓ PRIVADA ARED en els registres corresponents.

Limitació de responsabilitat
El present lloc web WEB http://www.fundacioared.org ofereix un servei d’informació dels diversos productes que ofereix “FUNDACIO PRIVADA ARED” dins de l’àmbit de l’acció social i la inserció laboral i on s’ofereix l’accés a continguts relacionats de diversa naturalesa.
FUNDACIO PRIVADA ARED no pot garantir la plena accessibilitat a tots els continguts ni la seva exhaustivitat, correcció, vigència o actualitat, ni la seva idoneïtat o utilitat per a un objectiu específic.

En tot cas, si detecta alguna incorrecció en la informació que apareix, li preguem ens ho faci saber i, per la nostra part, farem els canvis pertinents.

FUNDACIO PRIVADA ARED intentarà reduir al mínim els problemes ocasionats per errors de caràcter tècnic. Tanmateix, algunes dades o informacions contingudes en aquestes pàgines poden haver estat creades o estructurades en arxius o formats no exempts d’errors, pel que no podem garantir que el lloc web no quedi interromput o afectat de qualsevol altra forma per aquests problemes. FUNDACIO PRIVADA ARED no assumeix cap responsabilitat respecte d’aquests problemes, que puguin resultar de la consulta d’aquestes pàgines o d’aquelles altres externes
objecte de reenviament.

Igualment FUNDACIO PRIVADA ARED no es responsabilitza dels danys i perjudicis derivats de la possible presència de virus o d’altres elements en els continguts que puguin produir alteracions en els sistemes informàtics, documents electrònics o dades dels usuaris.

A fi de mantenir actualitzada la informació publicada al lloc, els continguts del mateix podran ser modificats, corregits, eliminats o afegits en qualsevol moment, pel que serà convenient comprovar la vigència o exactitud dels mateixos acudint a les fonts oficials.

FUNDACIO PRIVADA ARED podrà denegar o bloquejar en qualsevol moment i sense necessitat de previ avís l’accés als continguts del a aquells usuaris que incompleixin aquestes Condicions d’Ús, podent eliminar comptes d’accés a usuaris.

Procediment en cas de realització d’activitats il · lícites
Si un usuari o un tercer considera que hi ha indicis de fets o circumstàncies il · lícites en la utilització de qualsevol contingut o activitats del lloc web ha de notificar FUNDACIO PRIVADA ARED mitjançant escrit en el qual consti degudament identificat l’usuari, especificant les suposades il · licituds i declarant expressament i sota la seva responsabilitat que els fets denunciats són certs.

La resolució d’aquests litigis es sotmetrà expressament als Jutjats i Tribunals de Barcelona.

Política de privacitat
La política de privacitat, ús de galetes i tractament de dades personals està detallada en aquest document.

© “FUNDACIO PRIVADA ARED” – Carrer ZAMORA 103-105 BJ-08018 – BARCELONA –
BARCELONA