ActesActualitat

Dissabte 3 de desembre · Concert Solidari a benefici de Fundació Ared · Cor de Ponent · Suite de Nadal

La Cripta de la Sagrada Família acull el proper 3 de desembre el Concert Solidari del Cor de Ponent a benefici del projecte de la Fundació Ared.

Obertura portes 17:40h  – inici del concert 18:00h.  Es prega puntualitat ja que un cop iniciat el concert no es permetrà l’entrada al recinte.

Aquest concert és a benefici del projecte de la Fundació Ared, la taquilla és inversa.

Moltes gràcies per col·laborar!

Reserva la teva entrada

Suite de Nadal té com a eix fonamental la Liturgical Suite del compositor Eugene Butler. Composta per tres veus amb acompanyament d’orgue sobre l’ordinari de la missa, consta de Kyrie, Gloria, Sanctus, Benedictus i Agnus Dei. Es tracta d’una petita missa que condensa els elements més característics en la composició de la música sacra polifònica, com són la barreja de textures homofònica i contrapuntística, les imitacions entre les veus o alguns passatges fugats.

El Cor de Ponent va néixer el gener de 2011 com a cor mixt a quatre veus i al llarg d’aquests anys ha anat creixent, plens d’il·lusions i entusiasme, fins a un total de 36 cantaires a l’actualitat sota la direcció de Pablo Acosta. L’interès per aprofundir en el repertori coral en tota la seva amplitud ha estat constant des dels seus orígens. Aquest fet el porta a abordar repertoris de molt diversa índole que van des de la música antiga fins a l’actualitat.

Fundació Ared promou l’accés a la plena ciutadania de persones en risc alt d’exclusió social, majoritàriament dones procedents de centres penitenciaris i serveis socials, a través de la formació i el treball digne.

Des d’Ared oferim eines i recursos formatius que faciliten l’accés al mercat laboral de la persona atesa, millorant-ne el nivell d’ocupabilitat i afavorint-ne la independència a través del treball digne.

Comparteix

Articles relacionats