Ared Inserció

Orientem, assessorem i fem d’intermediaris perquè les persones que atenem aconsegueixin una inserció laboral d’èxit.

La inserció laboral es materialitza quan s’ha acabat la formació professional i/o quan l’entorn i les necessitats bàsiques de la persona ho permeten.

L’equip de professionals de la Fundació Ared porta a terme diferents programes d’orientació i intermediació laboral per a aconseguir la inserció laboral de les persones ateses.
A banda de l’orientació i l’acompanyament a través dels programes d’inserció laboral, realitzem un intens treball de prospecció de mercat on es detecten les necessitats d’inserció laboral que reclama el teixit empresarial. Al voltant del 33% de les persones ateses finalitzen tot l’itinerari d’inserció laboral amb nosaltres.

Per a apuntar-se en algun dels nostres cursos o en alguna de les nostres formacions has d’estar donat/da d’alta com a demandant d’ocupació a l’oficina del SOC.

Estàs interessat/da en un dels nostres programes?

Envia les teves dades i rebràs informació d’aquest programa i d’altres que et puguin interessar.

INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES: En compliment del deure informar als interessats de les circumstàncies i condicions del tractament de les seves dades i dels drets que li assisteixen, posem a la seva disposició la següent informació. INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES RESPONSABLE DEL TRACTAMENT. Responsable: Fundació Privada Ared. C.I.F.: G62728183 Dir. Postal: C/ Zamora 103-105 Bj, 08018, Barcelona FINALITAT. Gestionar la seva consulta/petició i donar una resposta a la mateixa. LEGITIMACIÓ. El seu consentiment. DESTINATARIS. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en els quals existeixi una obligació legal o comunicació necessària per donar contestació a la seva consulta. DRETS. Pot exercir els seus Drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir les dades davant el responsable del tractament; a més d'acudir a l'autoritat de control competent (AEPD). INFORMACIÓ ADICIONAL. Pot consultar la informació addicional sobre el tractament de les seves dades personals aquí.