Ared Formació

Els cursos que s’imparteixen a Ared consten de dos grans eixos: la formació tècnica i l’educació complementària.

La nostra oferta formativa

L’únic requisit per a apuntar-se en algun dels nostres cursos o formacions és estar donat/da d’alta com a demandant d’ocupació o millora d’ocupabilitat en l’oficina del SOC que et correspongui, a excepció dels cursos formatius privats.

Aquest 2024, els Certificats de professionalitat, del programa de Formació d’Oferta en Àrees Prioritàries (FOAP), que impartim a Fundació Ared estan subvencionats pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri de Treball i Economia Social i el Ministeri d’Educació, Cultura i Esports.

A qui van dirigits els cursos?

Considerem prioritària la participació, en les accions formatives, de les persones en atur que compleixen algun d’aquests requisits:

 • null
  Ser dones
 • null
  Presentar especials dificultats d’inserció en el mercat de treball
 • null
  Tenir una discapacitat reconeguda igual o superior al 33%
 • null
  Tenir més de 45 anys (farem un seguiment especial de la participació de persones de 54 anys i més).
 • null
  Estar inscrites com a demandants d’ocupació
 • null
  No cobrar la prestació per desocupació
 • null
  Tenir menys de 30 anys i complir els requisits del programa de garantia juvenil (menors de 25 anys o menors de 30 en cas que tinguin alguna discapacitat).

Estàs interessat/da
en un curs o en una formació?

Envia les teves dades. Rebràs informació d’aquest programa i d’altres que et puguin interessar del Servei d’Ocupació de Catalunya

INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES: En compliment del deure informar als interessats de les circumstàncies i condicions del tractament de les seves dades i dels drets que li assisteixen, posem a la seva disposició la següent informació. INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES RESPONSABLE DEL TRACTAMENT. Responsable: Fundació Privada Ared. C.I.F.: G62728183 Dir. Postal: C/ Zamora 103-105 Bj, 08018, Barcelona FINALITAT. Gestionar la seva consulta/petició i donar una resposta a la mateixa. LEGITIMACIÓ. El seu consentiment. DESTINATARIS. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en els quals existeixi una obligació legal o comunicació necessària per donar contestació a la seva consulta. DRETS. Pot exercir els seus Drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir les dades davant el responsable del tractament; a més d'acudir a l'autoritat de control competent (AEPD). INFORMACIÓ ADICIONAL. Pot consultar la informació addicional sobre el tractament de les seves dades personals aquí.

Col·laborem amb el Servei d’Ocupació de Catalunya

La Fundació Ared col·labora amb el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i té com a finalitat oferir a les persones treballadores, prioritàriament en situació d’atur, una formació ajustada a les necessitats del mercat laboral.

Els cursos de Fundació Ared es centren en 4 especialitats formatives:

 • Confecció
 • Ajudant de cuina
 • Ajudant de pastisseria
 • Atenció sociosanitària per a persones dependents.

I consten de dos grans eixos:

 • La formació tècnica per capacitar professionalment el nostre alumnat.
 • La formació complementària: alfabetització, informàtica i noves tecnologies, recerca de feina i habilitats socials.

Vull derivar un alumne

Si voleu derivar un usuari/ària cal que feu prèviament aquesta inscripció. En cas de ser seleccionat, la Fundació es posarà en contacte directament amb l’usuari derivat.