ActesActualitatFormacióProgrames

La Fundació Pasqual Maragall i la Fundació Ared signen un conveni de col·laboració per desenvolupar accions en l’àmbit de l’Alzheimer

El dijous 28 de juliol signem un acord de col·laboració amb l’objectiu de desenvolupar accions conjuntes de formació, prevenció i divulgació en l’àmbit de l’Alzheimer.

En concret, el conveni estableix una col·laboració durant 4 anys amb el propòsit de portar a terme activitats conjuntes en l’àmbit de la formació professional sobre les necessitats específiques d’atenció en el context de la malaltia d’Alzheimer i de la divulgació per a sensibilitzar vers la rellevància de la recerca per a la seva prevenció.

Així i pel que fa la formació, professionals de la Fundació Pasqual Maragall impartiran sessions de formació relacionades amb l’atenció en el context de la malaltia d’Alzheimer, en els cursos d’atenció sociosanitària o afins que ARED porta a terme en el marc de la formació professional a les seves persones usuàries.

En matèria de divulgació, la Fundació ARED col·laborarà en la divulgació de la tasca de la Fundació Pasqual Maragall per ajudar a sensibilitzar vers la necessitat de la recerca per a la prevenció de la malaltia d’Alzheimer, la promoció de la salut cerebral i de l’atenció específica de les persones afectades per aquesta i altres malalties neurodegeneratives i les seves famílies.

Segons Cristina Maragall, presidenta de la Fundació Pasqual Maragall, “és un orgull col·laborar amb una entitat que desenvolupa una missió tant important per la societat com acompanyar persones d’alt risc de vulnerabilitat, i poder contribuir conjuntament a la lluita contra l’Alzheimer”.

D’altra banda, Judit Mascó, presidenta de la Fundació Ared, ha manifestat que “Anar de la mà de la Fundació Pascual Maragall ens permetrà un coneixement més profund sobre la malaltia, i com hi podem lluitar. A les nostres alumnes aquestes sessions els facilitarà l’atenció a pacients diagnosticats ampliant els seus coneixements i millorant la seva ocupabilitat”.

Comparteix

Articles relacionats