Actes

Lliurament de diplomes als/les nostres alumnes del curs d’Auxiliar de Fleca

I per fi va arribar el dia en què es va formalitzar en un diploma tots els esforços que han invertit els/les nostres alumnes del curs d’Auxiliar de Forn.

El passat dilluns dia 9 d’abril, els/les alumnes del curs del Programa de Reincorporació al Treball “PRT” acompanyats de la Directora, M. Elena Alfaro, el formador, David Martínez i la tutora, Miriam Martín van tenir l’honor de poder assistir al lliurament de diplomes que es va celebrar a la sala polivalent de la Secretària d’Igualtat, Migracions i Ciutadania.

Recordem que aquest curs d’Auxiliar de Forn va començar el passat 12 de setembre i va finalitzar el 2 de febrer. Aquest format de curs està dissenyat per a persones immigrades que es troben en territori català, que volen regularitzar la seva situació administrativa i obtenir el tan desitjat i complicat NIE, per així poder exercir com a ciutadans/es de ple dret a nivell nacional, estatal i europeu. Aquesta tipologia de curs està dissenyat també per atendre dones que han estat reagrupades, persones que han de renovar el seu NIE i necessiten un informe d’esforç d’integració i/o persones sol·licitants d’asil.

Totes aquestes mesures estan pensades per evitar la invisibilitat d’aquestes persones, per dotar-les d’experiència en empreses, formar-les en un ofici i compartir amb elles el funcionament del mercat laboral a Catalunya.

Un plaer haver acompanyat als/les nostres alumnes en tot el procés formatiu que han realitzat a la Fundació Ared.

Us desitgem el millor i que es compleixin tots els vostres objectius, us ho mereixeu.xin tots els vostres objectius, us ho mereixeu.

Comparteix

Articles relacionats