Actes

Lliurament de premis “la Caixa” a la Innovació social.

M. Elena, directora general de la Funadción Ared ha assistit al acte de lliurament dels premis “la Caixa” a la Innovació social que reconeixen la capacitatd’innovació i transformaciósocial de les organitzacions que, adoptant noves metodologies, contribueixen a una millora efectiva de la vida d’ les persones a les quals s’adrecen.

Ared va ser una de les entitats guanyadores en la convocatòria anterior, 2015, i asisitmos com a convidats a la celebració.
Els projectes guanyadors formen part de les iniciatives seleccionades en les Convocatòries d’Ajudes a Projectes Socials 2016 impulsades per l’Obra Social “la Caixa”. De totes elles, 327 es van presentar com a candidates als premis.
Les 10 entitats guanyadores de la tercera edició dels Premis “la Caixa” a la Innovació social són de Barcelona, Madrid, Saragossa, Màlaga, Almeria, Granada, la Corunya i Bizkaia.

El director general de la Fundació Bancària “la Caixa”, Jaume Giró, ha afirmat que els projectes seleccionats “són una demostració pràctica de flexibilitat i d’adaptació als temps, no només pel seu ús de la tecnologia, també per la seva metodologia i per la comprensió del que és imprescindible de les aliances “.

Més informació i guanyadors d’aquesta edició: Aqui
Font: Ared i prensa-lacaixa.es

Comparteix

Articles relacionats