“DONA” un pas contra la violència masclista!

Des de la Fundació Ared, ens sumem al  procés de creixement i reinserció de les dones que han patit violència masclista.

Amb el nou projecte “DONA” un Pas, volem augmentar l’apoderament de 25 dones víctimes de violència masclista per facilitar la recuperació de la seva vida i la reinserció i manteniment al mercat de treball. El programa aborda la gestió de les emocions impulsant actuacions d’orientació, inserció laboral, de formació i capacitació integral.

Des de la Fundació Ared creiem fermament que la violència contra les dones és una violació dels drets humans, i és una responsabilitat de tots lluitar per la no violència. 

“DONA” un pas! Suma’t

0,00 €

Recorda que per donacions superiors a 100€ necessitem identificar al donant.
No t’oblidis d’enviar-nos les teves dades.
Gràcies!

LA SOLIDARITAT TÉ AVANTATGES

*La teva aportació té beneficis fiscals, pots desgravar-la fins a un 80%

80%
ELS PRIMERS 150€
Pots desgravar-te el 80% de tots els donatius fets a ONGs (inferiors a 150€). Per exemples, si fas una aportació de 120 euros anual, et suposa un cost de 24 euros.
35%
A PARTIR DE 150€
Pots desgravar-te el 35% de l’import global de tots els teus donatius a ONGs i fundacions si superen els 150€.
40%
A PARTIR DEL 3er ANY
Pots desgravar-te el 40% de tots els donatius fets a ONGs i fundacions si arriben als 150€ o superen aquest import i han estat fets durant un mínim de tres anys.
35%
DE L’APORTACIÓ
Com a empresa podreu deduir-vos de l’impost de Societats el 35% de l’aportació a la nostra entitat.
40%
A PARTIR DEL 3r ANY
A partir del 3r que aporteu una quantitat igual o superior us podeu deduir un 40%.
10%
DE LA BASE IMPOSABLE
La base d’aquesta deducció no pot excedir del 10% de la base imposable del període impositiu. Les quantitats que excedeixin d’aquest límit es podran aplicar en els períodes impositius que finalitzin en els deu anys immediats i successius.