Treball en xarxa

1.158 persones ateses i 354 insercions laborals realitzades en 2017. Gràcies a totes i a tots!

A la Fundació Ared estem molt satisfets amb els resultats de l’any passat, recollits a la Memòria Anual 2017. Segons aquesta, durant l’any 2017 vam atendre a 1.158 persones, el 62% d’elles a dones, i facilitem la inserció laboral a 354 persones, 52 d’elles procedents de justícia. En total, el 45% de les persones ateses per Ared, que van realitzar pràctiques a empreses a través dels nostres itineraris d’inserció, van aconseguir una ocupació en finalitzar-les.

D’altra banda, Salta, la nostra empresa d’inserció, va generar 64 llocs de treball, 35 en l’àrea de confecció i 29 en el de càtering i obrador, el 74% a dones.

Aquest és un any de celebracions per Ared, ja que el nostre projecte La Llavor compleix vuit anys. I sembla que està en millor forma que mai! Durant 2017, el centre va proporcionar acollida temporal a 18 persones i a 350 familiars de pacients hospitalitzats. A més, 400 persones van utilitzar els espais que el projecte posa a disposició. I quina millor manera de celebrar-ho que fent créixer l’equip. Per això, aquest any hem contractat a quatre persones en procés d’inserció per a les àrees de cuina, manteniment i neteja.

Amb aquestes dades no podem sinó agrair-vos el vostre suport, sense el qual res d’això hagués estat possible. Gràcies per haver estat i per seguir aquí, permetent-nos mantenir la nostra tasca i fer-la créixer.

Documents:

Comparteix

Articles relacionats